Εμπειρία χρήσης Clean Forte

"Έχω ονειρευτεί εδώ και πολύ καιρό να επισκεφτώ τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Όχι μόνο να κάνω ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, αλλά να ζήσω σε διαφορετικές χώρες, με το πνεύμα μιας άλλης κουλτούρας, να γνωρίσω καλύτερα τις παραδόσεις, την κουζίνα και τη θρησκεία τους. Ο σύζυγός μου μοιράστηκε το όνειρό μου. Είμαστε επιμελώςεργάστηκε στη δουλειά τους, πήρε εισιτήρια στα τέλη του φθινοπώρου και πέταξε για δύο μήνες σε ένα ταξίδι.

Μπήκα σε ένα παραμύθι

Η Alina και ο σύζυγός της έτρωγαν ωμά θαλασσινά και μολύνθηκαν από παράσιτα

Το να πω ότι αυτός ο κόσμος με εξέπληξε είναι να μην πω τίποτα. Άλλοι άνθρωποι, κλίμα, φύση, παραδόσεις, φαγητό - όλα ήταν όπως σε έναν άλλο πλανήτη. Κατά τις πρώτες μέρες του ταξιδιού, έλαβα τόσα απίστευτα συναισθήματα που δεν είχα λάβει στο σπίτι για έξι μήνες. Το πρώτο μέρος που φτάσαμε ήταν η πόλη της Κουάλα Λουμπούρ, η πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Φυσικά, είχα επισκεφτεί χώρες της Ασίας πριν, αλλά εδώ όλα ήταν διαφορετικά.

Με εντυπωσίασε η ασιατική κουζίνα και η στάση απέναντι στο φαγητό. Μου φαίνεται ότι δεν έχω δει τόσο πολύ φαγητό όσο εδώ σε κανένα γαστρονομικό φεστιβάλ και ο αριθμός των πιάτων με ψάρια και θαλασσινά ήταν αδύνατο να μετρηθεί. Αυτή είναι η πρώτη φορά που είδα τόσο ασυνήθιστα θαλάσσια πλάσματα που θα μπορούσαν να καταναλωθούν και πολλά από αυτά τρώγονταν ωμά.

Θαλασσινά Νόστιμα μολυσμένα

Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων μου εκεί, δοκίμασα όλες τις θαλάσσιες ερπυσμοί, δεκάδες ποικιλίες σούσι, καταπληκτικές ποικιλίες ψαριών και πολλά πράγματα που δεν θυμόμουν καν. Πολλές από τις λιχουδιές πιάστηκαν πρόσφατα και έφαγαν ωμά, αλλά δεν είχα ιδέα τι μπορεί να οδηγήσει σε αυτό.

Συνεχίσαμε στη διαδρομή μας, αλλά στο δρόμο δεν ένιωθα καλά. Η αδυναμία, η ζάλη, τα κόπρανα και η απώλεια όρεξης με ακολούθησαν για αρκετές ημέρες. Ο σύζυγός μου άρχισε επίσης να βιώνει παρόμοιες εκδηλώσεις και συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν μια τροφική λοίμωξη. Βρήκαμε τους συμπατριώτες μας χειμώνα σε αυτά τα μέρη και απευθυνθήκαμε σε αυτούς για βοήθεια. Δεν είχαμε ασφάλιση υγείας, επίσης δεν ξέραμε ποιο φάρμακο θα αγοράσουμε. Ήμασταν δεκτοί ως οικογένεια, ρωτήσαμε για την υγεία μας και οι νέοι φίλοι μας είπαν με σιγουριά ότι αυτά ήταν σκουλήκια.

Είπαν ότι δεν τρώνε ποτέ ωμά θαλασσινά στους δρόμους, τα αγοράζουν μόνο για σπίτι, ρίχνουν βραστό νερό πάνω τους πριν φάει και στη συνέχεια τα τρώνε. Για να αποφευχθεί η μόλυνση, οι ντόπιοι καταναλώνουν επιπλέον wasabi, τζίντζερ και μπαχαρικά σε μεγάλες ποσότητες, αλλά για άλλους πολιτισμούς τέτοια τρόφιμα είναι πολύ πικάντικα και είναι απλώς αδύνατο να το φάνε εκτός συνήθειας.

Οι νέοι φίλοι μας πήραν μια προμήθεια των φαρμάκων τους και μας προσέφεραν ένα επαγγελματικό παρασκεύασμα κατά των παρασίτων Clean Forte. Μας έδωσαν 2 πακέτα, μας είπαν πώς να χρησιμοποιήσουμε τη θεραπεία για να απαλλαγούμε από σκουλήκια το συντομότερο δυνατό. Τα παιδιά πρόσθεσαν ότι παίρνουν πάντα αυτό το φάρμακο μαζί τους σε ταξίδια και φροντίστε να το πιείτε εδώ για πρόληψη.

Η Alina ξεφορτώθηκε τα παράσιτα με το Clean Forte και συνέχισαν το ταξίδι τους

Οι καθαρές σταγόνες Forte με βοήθησαν να νιώσω καλά σε 4 ημέρες

Ξεκινήσαμε να παίρνουμε το Clean Forte την ίδια μέρα. Δύο ημέρες αργότερα, ένιωσα ανακουφισμένος, και το ίδιο και ο σύζυγός μου. Είχα αναστατωμένο στομάχι, αλλά μετά από μια μέρα έφυγε. Μπορώ να πω ότι την πέμπτη μέρα ένιωσα ελαφριά και καλά, η όρεξη και ο ύπνος μου επέστρεψαν στο φυσιολογικό.

Χρησιμοποίησα το προϊόν μέχρι το τέλος, ήταν αρκετό για μένα μόνο για τρεις εβδομάδες. Ο σύζυγός μου βελτίωσε επίσης την υγεία του και συνεχίσαμε το ταξίδι μας. Εδώ είναι μια ασυνήθιστη εμπειρία με το Clean Forte. Ανταλλάξαμε επαφές με τους νέους φίλους μας και τους ευχαριστήσαμε που μας βοήθησαν τόσο πολύ. Από τώρα και στο εξής, θα έχω πάντα ένα μπουκάλι με σταγόνες Clean Forte στο κιτ ταξιδιού μου και θα τρώω ωμό ψάρι μόνο σε ένα καλό εστιατόριο και θα το πασπαλίζω γενναιόδωρα. "

Alina, Τάμπερε.