Κριτικές για Clean Forte

 • Γεωργία
  Έχω μολύνει σκουλήκια, χωρίς να το γνωρίζω, όπως αποδείχθηκε αργότερα, από το σκυλί μου. Για τη θεραπεία, επέλεξα το Clean Forte - Κατανοώ τα βότανα και ξέρω ότι το σύμπλεγμα φυτών που χρησιμοποιείται σε αυτά είναι ικανό να σκοτώσει όλα τα παράσιτα. Θεραπεύτηκα από την ασθένειά μου σε δύο εβδομάδες. Είναι ένα υπέροχο φάρμακο και απολύτως ασφαλές.
  Clean Forte
 • Αικατερίνη
  Το Clean Forte είναι ένα must-have αντικείμενο στο κουτί φαρμάκων μου. Με έχει βοηθήσει πολλές φορές! Το πίνω για προφύλαξη, παίρνω επίσης αυτό το φάρμακο και το στομάχι μου λειτουργεί καλύτερα. Προσπαθώ να τα αποθηκεύσω εκ των προτέρων - όταν βλέπω ότι υπάρχει απόθεμα, παίρνω δύο πακέτα. Εάν είστε τυχεροί που αγοράζετε στη μισή τιμή, τότε μπορούμε να πούμε ότι το δεύτερο είναι δώρο. Καλό προϊόν και τιμή.
  Clean Forte
 • Αικατερίνη
  Μια μέρα μετά τη θερινή περίοδο, ένιωσα μια περίεργη φαγούρα στους γλουτούς. Ήταν αδύνατο! Ως αποτέλεσμα, αποδείχθηκε ότι είχα σκουλήκια και ότι είχα μολύνει όλη την οικογένεια! Παρήγγειλα αμέσως 5 μπουκάλια Clean Forte - αντιμετωπίζαμε ταυτόχρονα. Όλα τελείωσαν καλά, νικήσαμε γρήγορα τα παράσιτα χάρη στις σταγόνες Clean Forte. Ο κνησμός εξαφανίστηκε επίσης.
  Clean Forte
 • Ιωάννα
  Η γιαγιά μου με συμβούλεψε να χρησιμοποιώ το Clean Forte κατά καιρούς. Είναι εξαιρετική γνώστης της παραδοσιακής ιατρικής, πρώην βοτανολόγος, λέει ότι αυτές οι σταγόνες περιέχουν όλα όσα χρειάζονται για να διατηρείται πάντα το σώμα καθαρό. Δεν ξέρω αν είχα παράσιτα ή όχι, αλλά μετά την εφαρμογή των σταγόνων νιώθω πολύ καλύτερα από πριν.
  Clean Forte
 • Βασίλειος
  Είναι εύκολο να μολυνθείτε με σκουλήκια, αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσετε από αυτά. Πόσα έχω δοκιμάσει πριν ακούσω για τις σταγόνες Clean Forte! Ακόμη και πολύ ακριβά φάρμακα δεν μπορούσαν να με απαλλάξουν εντελώς από τα παράσιτα. Οι καθαρές σταγόνες Forte με βοήθησαν να θεραπεύσω μια σπάνια παρασιτική ασθένεια σε τρεις εβδομάδες χρήσης. Ευχαριστώ πολύ!
  Clean Forte
Βαθμολογία χρηστών Clean Forte
4.8
8