Οδηγίες χρήσης Clean Forte

Το Clean Forte είναι ένα επαγγελματικό παρασκεύασμα κατά των παρασίτων που μπορεί να απαλλαγεί από κάθε είδους παράσιτα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα φυσικά συστατικά που αποτελούν το Clean Forte σκοτώνουν όλους τους τύπους βακτηρίων, μυκήτων, παρασίτων. Η συστηματική χρήση του φαρμάκου θα βοηθήσει στην πρόληψη της ανάπτυξης παρασιτικών και μυκητιακών ασθενειών και θα θεραπεύσει τις υπάρχουσες ασθένειες.

Ενδείξεις για τη χρήση του Clean Forte

Οι σταγόνες Clean Forte δημιουργούνται βάσει φυσικών συστατικών, περιέχουν μόνο φαρμακευτικά φυτά. Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία μυκητιασικών ασθενειών. Συνιστάται η χρήση του φαρμάκου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Χρησιμοποιήστε το Clean Forte σε επαφή με κατοικίδια
  • διάγνωση μυκητιασικών και παρασιτικών λοιμώξεων.
  • υποψία για εμφάνιση παρασίτων;
  • διαταραχές στην εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα, αδυναμία, αϋπνία, μειωμένη όρεξη, αλλεργικές αντιδράσεις.
  • απειλή μόλυνσης, επαφή με φορείς της νόσου, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων.
  • τρώγοντας κρέας και ψάρι χωρίς θερμική επεξεργασία, καθώς και άπλυτα λαχανικά και φρούτα.
  • ως πρόληψη παρασιτικών, μυκητιακών και βακτηριακών παθήσεων.

Το Clean Forte Drops θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα σας και να σας προστατεύσει από μολύνσεις. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, η φυσική του σύνθεση δεν προκαλεί παρενέργειες και αλλεργικές αντιδράσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Clean Forte

Το Clean Forte Drops πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα με άδειο στομάχι. Μετρήστε 20 σταγόνες και ανακατέψτε τις σε ένα ποτήρι με 200 ml νερού. Πιείτε 30 λεπτά πριν από το πρωινό. Η πορεία της θεραπείας είναι 21 ημέρες. Ως προληπτικό μέτρο, συνιστάται η χρήση του παράγοντα 2 φορές το χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του προϊόντος, ανατρέξτε στο φυλλάδιο οδηγιών που περιέχεται σε κάθε συσκευασία του φαρμάκου. Φυλάσσετε στο ψυγείο, μην εκθέτετε σε άμεσο ηλιακό φως. Μην χορηγείτε το προϊόν σε παιδιά κάτω των 3 ετών.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Το προϊόν δεν έχει αντενδείξεις, δεν απαιτείται διαβούλευση με γιατρό πριν από τη χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση ατομικής δυσανεξίας σε μεμονωμένα συστατικά του φαρμάκου, συνιστάται να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε την αντίδραση του σώματος. Το προϊόν μπορεί να προκαλέσει μια μικρή αντίδραση στομαχικής διαταραχής. Μετά από αρκετές εφαρμογές, κατά κανόνα, το σώμα προσαρμόζεται και τέτοια αποτελέσματα δεν εμφανίζονται πλέον.

Το επαγγελματικό αντιπαρασιτικό φάρμακο Clean Forte πωλείται στην Ελλάδα στον επίσημο ιστότοπο. Μπορείτε να αγοράσετε το φάρμακο σήμερα με έκπτωση. Περιορισμένη προσφορά. Βιάσου!